fredag 26 mars 2010

Jobbet kallar

Har varit ledig mycket den här och förra veckan, men nu är det dags att kavla upp ärmarna igen och jobba helg. Sambon jobbar också helg så har vi tur nu kanske vi kan få in en ledig helg tillsammans i framtiden. Farmor och Mormor ställer upp som barnvakter som tur är!
Ha en trevlig helg.
Tipsar om min väns blogg Lilla röda huset på landet (finns i min blogglista) där hon visar fina bilder från sitt bröllop i Thailand.

5 kommentarer:

 1. Vilken fin skänk!

  Våra rottingstolar är sprayade i "brun färg". Hoppas du får en fin helg trots jobb:)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. hejsan! tack för din guliga kommentar hos mig! kul att jag hittade hit! vilket fint hus ni har!! kommer tllbaks snart å tittar närmare! ha en riktigt bra helg! kram nettan

  SvaraRadera
 3. Idag eller rättare sagt igår så hittade jag något till din kommande bröllopsfest som du ska få. Vill du inte ha det så kan jag använda det, hi hi. Det blir en lite försenad födelsedagspresent.

  Kram Grannen

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Kul att höra av dig igen. Själv har jag varit usel på att vara inne hos er alla. Ska ändra på det. Hoppas du får en bra jobbarhelg. Vet precis hur det är när båda jobbar helg. Tur att man har föräldrar nära.
  Ha det gott, kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hej, då var man tillbaka från Rom och uppdaterar sig i bloggvärlden:) Vilken fin skänk du har, jag har en liknande men kan inte bestämma mig för om den ska målas eller inte:)Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera