tisdag 22 juni 2010

Altan räcke
Nu är det färdigt ska bara strykas på med en omgång till med vit färg sen är det helt klart. Det blev en stor skillnad sedan det kom upp och konstigt vore det väll annars, en trapp också för all del den håller Jocke på med för fullt just nu så den är helt klar i morgon antar jag.
Ännu ett projekt på listan stod nästan klart i dag och det visar jag i morgon, to do listan är LÅNG iallafall Jockes to do lista, så vi behöver nog lite extra semester efter allt som ska piffas med.


5 kommentarer:

 1. Vilken stor och härlig uteplats. Altanräcket är jättefint.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 2. Tack Mikaela för dina snälla ord!
  Jag hoppas att det finns lite inspiration att hämta även om jag inte känner mig så värst inspirerande alltid. Men det är väl så i bloggvärlden att det känns som vardag för mig känns helt nytt för en annan.
  Nu drar det i hop sig till ert bröllop! Kul, hoppas ni får fint väder men regn betyder ju tur säger dem.
  Ert räcke blev så snyggt passade så bra ihop med huset. Och olivträdet passar in det också!
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åh så fint räcke!! Passar jättefint till ert hus. Vill också sätta räcke på vår framsida, vi får se när maken får några timmar över bara. Glad midsommar! Kram, Anette

  SvaraRadera
 4. Har ni köpt altanräcket färdigt eller byggt själva?

  SvaraRadera
 5. Grymt räcke! Ser att du inte är aktiv längre på bloggen men jag skulle gärna vilja veta måtten (på ribborna och mellanrum och så) för vi håller på att bygga ny altan och skulle vilja ha ett liknande räcke. Hoppas du ser detta och kan svara för jag hittar ingen mail till dig...
  //Åsa

  SvaraRadera