fredag 3 september 2010

Nu har vi sett färdigt på mitt bröllop

Om jag skulle bygga nytt hus (vilket jag inte ska) så kanske det skulle se ut så här! Gillar vita hus med mycket fina fönster, jag tyckte till och med att balkong räcket var häftigt fast jag inte gillar plotter i någon form.
Efter bröllopet har jag kommit in på en farlig väg igen dvs köpvägen, hittar BARA saker hela tiden som jag verkligen vill ha. Det värsta är att jag utmanar mig själv hela tiden och går ut på diverse butiker för att se om allt finns kvar och väntar på att jag ska köpa det, inte lite stressande så jag fattar inte varför jag gör det. Sanningen är ju att bröllopet tog mitt sparkapital och gick så nu står jag här och måste ju börja bygga på en ny buffert och det är för tillfället inte lika lockande. Men jag ska nog överleva den här krisen också ; )

2 kommentarer:

 1. Hej!! Vad kul att du tittade in hos mig och tack för din kommentar :))
  Det kommer att komma mera bilder på köket, just nu håller vi på och målar köksluckor och har endast grundmålat, så det ser rätt så förskräckligt ut faktisk. Men förhoppningen är att det ska bli fint :). Vackert hem du har, kul att hitta hit!! Håller med underbart hus, skulle oxå bygga något liknande om jag skulle bygga hus!
  Ha det gott!
  Kramar Madeleine

  SvaraRadera
 2. Godmorgon!

  Kul att du kikade tillbaka in till mig.
  Åh ännu roligare att ni nästan har ett Fiskarh. hus :)

  Visst är man knäpp när det gäller shopping ibland!
  Allt bara skriker efter en när man går i godan ro inne i affärerna. Köp mig, köp mig! *skratt*
  Fast plånboken gapar tomt ska man gå där och pinas.
  Ha, ha!

  Jag länkar till din blogg så jag hittar hit igen :) Hoppas det är ok?!

  Trevlig lördag! Kram Maria

  SvaraRadera