måndag 9 augusti 2010

Min brudklänning


Nu har även vi gift oss, har märkt att det råder bröllopsfeber bland bloggarna och det är ju jättekul för det finns ju inge roligare än att titta på bröllopsbilder.
Vi valde ju verkligen rätt dag för bröllop i party tält dvs. den 7/8 och de som bor i mitt område fattar vad jag menar för här var det oväder av värsta sorten åska och hällregn! Som tur var ramlade detta oväder in efter middag och de flesta hade hunnit dricka både champange, vin och cider så jag tror inte det var någon som led så fasansfullt, det var iallafall ett fasligt drag på de flesta med dans fram till småtimmarna. Lite snöppligt bara då det varit strålande solsken både dagen innan och dagen dessförinnan, men regn sägs ju bringa tur i äktenskapet (eller så är det något man säger bara för att trösta brudparet).
Givetvis finns massor med bilder som jag ska lägga ut på bloggen men av förklarliga skäl har jag inga bilder själv utan kommer att inkassera dessa från både fotograf, familj och vänner, så länge håller jag med en bild på min klänning.

3 kommentarer:

 1. Om regn betyder tur får jag själv och maken nog ha turen på vår sida. Vi gifte oss för fem år sedan och regnet öste ner eftermiddagen. Festen hölls i äppelträdgården i tält och tur var väl det. Men precis som hos dig blev festen något fantastiskt kul så kanske var det just regnet som bidrog till draget?  Måste också säga att det var en fin blogg du har, jag återkommer.

  Cathrin

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!!! Regn på bröllopsdagen betyder väl tur? =) Klänningen var verkligen fin!!! Kan tänka mig att festen var kalasfin.
  Kram Fia

  SvaraRadera
 3. Hej på dig

  Jag har nominerat dig till en liten award. Du kan gå in hos mig och kolla.

  Tjing tjing

  SvaraRadera