torsdag 29 april 2010

Blommor


Har aldrig tidigare varit så intresserad av blommor, men har helt ändrat mig och då helst trädgårdsblommor. Tycker att det är riktigt roligt att frossa i diverse buskar och träd, skulle lätt kunna handla för flera tusen om jag bra kunde. Och min J han gräver lydigt ner nästan allt jag köper. Var nämligen duktig härom dagen och grävde ner rosorna jag köpt själv men blockerade tyvärr för ingången till en sidodörr på det blivande garaget som jag inte hade en aning om, så dem var tvungen att flyttas, så nu gräver han ner resten.
Tyvärr får jag väll säga att man får ha mycket fantasi för hur det kommer att bli eftersom vi har en så ung tomt så sticker det än sålänge bara upp ett par kvistar lite här och var som förhoppningsvis blir till stora fylliga buskar en vacker dag om tio år.
5 kommentarer:

 1. Hej, ja visst är det kul att plantera:) Jag har också lite kvistar som sticker upp här och där blir spännade att se hur det blir;)Önskar dig en underbar valborg! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej hopp. Jätte fin orkidé!!
  Jag tycker så mycket om dem:)
  Ha en trevlig valborg!
  Kram Rita

  SvaraRadera
 3. Hej M!
  Visst är det kul att plantera ut saker i trädgården o sen se dem växa upp:)
  Fin orkidé du har där!

  Önskar dig en mysig Valborg!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Okridé är så fint, och de blommar länge som tur är.
  Hoppas du får ordning på din trädgård. Synd att det tar sådan tid för att få en uppväxt fin trädgård.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Det är så vårigt att börja plantera ute! Det kommer att bli fint till sommaren när det blommar! Kika in hos mig, du har fått en utmärkelse! Den är du värd!

  Kram Emma!

  SvaraRadera